Bouw je asset via Klezzer

Bouw je asset via Klezzer

Klezzer is een verzameling van producten die sociaal geverifieerd zijn. Je kunt inloggen met een social media account en een review of kopersgids schrijven over een product of categorie. In een kopersgids staat bijvoorbeeld waar je op moet letten voordat je product aanschaft.

Het voordeel voor andere Klezzer gebruikers is dat reviews en kopersgidsen sociaal te verifiëren zijn. Je hebt dus minder of geen last van marketeers die een fake reviews plaatsen. Daarnaast help je andere gebruikers bij het kiezen van een goed product. Ook moeten reviews en kopersgidsen aan kwaliteitseisen voldoen zodat je geen korte reviews krijgt zoals “Goed product”.

Bouw een asset door reviews en kopersgidsen te schrijven

Wat Klezzer uniek maakt is dat je geld kunt verdienen met het schrijven van een review of kopersgids. Je verdient echter niet per geschreven review of kopersgids maar per transactie waar de review of kopersgids voor geschreven is! Hoe werkt dit:

Alle producten die je op Klezzer kunt vinden vallen in een bepaalde categorie. Bijvoorbeeld een televisie valt in de categorie televisies. Voor elke transactie die plaatsvind in de categorie televisies stopt Klezzer 10% van de ontvangen commissie in de spaarpot van de categorie televisies. Aan het einde van de maand keert Klezzer 50% van deze spaarpot uit onder alle schrijvers van een review of kopersgids in de categorie televisies. De overige 50% van de spaarpot gaat mee naar de volgende maand.

Je hoeft dus in theorie maar één artikel te schrijven en verdient elke maand geld zolang er transacties plaatsvinden in die categorie. Hoe meer artikelen je schrijft hoe meer je potentieel kunt verdienen. Daarnaast help je andere mensen met het kopen van een product. Het maakt dus niet uit of de transactie morgen plaatsvind of over 5 jaar. Over elke transactie verdien je geld! Lees voor meer informatie: http://nl.klezzer.com/hoe-werkt-het/

Voor welke producten kun je een review of kopersgids schrijven?

Klezzer is een verzameling van alle producten die je maar kunt bedenken. Klezzer zit nog in een beta versie wat inhoudt dat er nog veranderingen kunnen plaatsvinden en producten worden toegevoegd. Hoeveel reviews en kopersgidsen je wilt schrijven is dus aan jou! Op dit moment zijn er 600 webshops met in totaal 1.4 miljoen producten aangesloten bij Klezzer. Staat jouw product er niet tussen laat het dan weten door een berichtje te sturen.

Bij het schrijven van een review is het belangrijk dat je het product daadwerkelijk in bezit hebt. Dit kun je verifiëren door foto’s up te loaden plus een QR code die Klezzer genereert tijdens het maken van een review. Dit is echter niet verplicht.

Inhuren professionele tekstschrijvers

Een professionele tekstschrijver kun je inhuren om verschillende redenen. Zo kun je een tekstschrijver inhuren omdat je zelf minder goed teksten kunt schrijven. Geen zin hebt om teksten te schrijven. Of omdat je je tijd beter kunt besteden. Je zou een professionele tekstschrijver bijvoorbeeld teksten kunnen laten schrijven voor Klezzer.

De gemiddelde prijs voor een professionele tekstschrijver ligt tussen de 1 en 3 cent per woord. Een stukje van 500 woorden kost je dan tussen de 5 en 15 euro. Als je nagaat dat je via Klezzer per transactie betaalt krijgt verdien je dus uiteindelijk dit geld weer terug zolang er transacties plaatsvinden. Je kunt bijvoorbeeld de geschreven reviews en kopersgidsen promoten via social media. Via onderstaand formullier kun je gratis en vrijblijvend offertes aanvragen voor een professionele tekstschrijver. Je krijgt een aantal offertes toegestuurd en kunt zelf de keuze maken of je hier van gebruik wilt maken.
Deel deze pagina met je kennissen....Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie