9. Aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk Aansprakelijkheidsverzekeringen & Bespaar Maandelijks Geld

Bespaar op je maandelijkse kosten door een goedkope aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Bereken via de Aansprakelijkheidsverzekering Vergelijker hoeveel geld jij maandelijks gaat besparen op je aansprakelijkheidsverzekering.

Let op: ook al is de besparing slechts één euro per maand, elke euro die je per maand bespaart is na 10 jaar met 4% rendement al een verschil van +/- 150 euro! Gebruik onderstaande tool om te berekenen wat je besparing kan opleveren met een gemiddeld rendement van 4%:

Bereken effect maandelijkse besparing

Besparing per maand (vanaf volgende maand): ,-
Rendement: %

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering?

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd tegen schade die jij toebrengt aan anderen. Zowel letsel schade als materiele schade valt hieronder. Stel jij valt per ongeluk met je fiets tegen een auto aan kan de schade vergoed worden vanuit de aansprakelijkheidsverzekering. Ook schade waar je niet direct bij betrokken bent wordt vaak vergoed. Denk bijvoorbeeld aan een lekkende douche die bij je onderburen waterschade veroorzaakt.

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet verplicht maar wel verstandig. Bij schade aan materialen of letsel bij andere personen kunnen de kosten al snel oplopen. Heb je niet genoeg geld achter de hand om deze schade te vergoeden heb je dus een probleem. Je kunt er voor kiezen om alleen jezelf te verzekeren maar je kunt ook direct je hele gezin verzekeren.

Verschil aansprakelijkheidsverzekering en WA-verzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering is niet hetzelfde als een WA-verzekering. Een WA-verzekering sluit je af voor je auto en is wel verplicht. De WA-verzekering dekt alleen de schade die jouw auto aanricht bij anderen. WA staat voor wettelijke aansprakelijkheid.
Deel deze pagina met je kennissen....Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie