11. Inboedelverzekering

Vergelijk Inboedelverzekeringen & Bespaar Maandelijks Geld

Bespaar op je maandelijkse kosten door een goedkope inboedelverzekering af te sluiten. Bereken via de Inboedelverzekering Vergelijker hoeveel geld jij maandelijks gaat besparen op je inboedelverzekering.

Let op: ook al is de besparing slechts één euro per maand, elke euro die je per maand bespaart is na 10 jaar met 4% rendement al een verschil van +/- 150 euro! Gebruik onderstaande tool om te berekenen wat je besparing kan opleveren met een gemiddeld rendement van 4%:

Bereken effect maandelijkse besparing

Besparing per maand (vanaf volgende maand): ,-
Rendement: %

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een inboedelverzekering?

Met een inboedelverzekering verzeker je alle spullen die verhuisbaar zijn. Alle dingen die “vast” zitten aan je huis zijn niet verhuisbaar. Dingen die aan je huis “vast” zitten verzeker je via een opstalverzekering. Alle spullen die “los” staan vallen onder de inboedelverzekering. Denk hierbij aan o.a. kleding, electronica en meubels.

Een inboedelverzekering verzekerd je inboedel tegen schade voortkomend uit o.a. brand, water, rook, ontploffing, inbraak en storm. Wees er wel van bewust dat het om schade van buitenaf gaat. Indien jij zelf de veroorzaker van de schade bent krijg je niks vergoed. Dit verschilt per polis, kijk dus goed na wat er wel en niet vergoed wordt. Kijk ook goed wat er vergoed wordt indien jij zelf de veroorzaker bent. Belangrijk om te weten is dat bijvoorbeeld huisdieren ook onder de inboedel vallen.

Bekijk goed voor welk bedrag je de inboedel wilt verzekeren. Is dit bedrag te laag krijg je namelijk niet alles vergoed. In dit geval ben je onderverzekerd. Is dit bedrag te hoog dan betaal je teveel aan je verzekering. In dat geval ben je oververzekerd. Elke verzekeringaanbieder heeft weer zijn eigen voorwaarden. Let dus goed op wat er wel en niet verzekerd is.
Deel deze pagina met je kennissen....Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie