Financieel onafhankelijk worden

Hi there! Welkom op onze blog!

Het zou toch mooi zijn om geld te verdienen zonder hiervoor te hoeven werken? Het zou nog mooier zijn als je binnen 17 jaar vanaf nu kan stoppen met werken!

De afgelopen maanden hebben we eindelijk actie ondernomen aan een bepaald gevoel wat we altijd al ergens diep van binnen hebben gevoeld, financieel onafhankelijk worden. Na enkele maanden lezen, leren en toepassen van de informatie in de praktijk zijn we nu eindelijk zover om onze ideeen te delen met de rest van de wereld!

Wat is financieel onafhankelijk (FO) worden? Voor ons is dat leven van een inkomen zonder hiervoor te hoeven werken. In eerste instantie is dat natuurlijk al een prestatie opzich. Veel mensen zien dit als een droom, wat nu als wij je vertellen dat deze droom werkelijkheid kan worden?

De informatie die je kunt vinden op deze website/blog is niet nieuw of revolutionair. Er bestaan honderden websites en er zijn tientallen boeken geschreven over deze levensstijl. Toch zal het voor veel mensen een eye-opener zijn en hopelijk ook een nieuw doel om na te streven!

Hoe effectief deze methode is wordt al snel duidelijk met de volgende uitspraak: “Indien bijna iedereen op de wereld deze methode zou toepassen stort de hele wereld economie in en zullen alle grote bedrijven failliet gaan” Indien je hier eens over nadenkt, zou je dan kunnen bedenken hoe dat mogelijk is…? Oorlog, ziektes, hongersnood? Nee, het is veel dichterbij dan je denkt. Sterker nog, je bent er zelf een onderdeel van!

Om deze methode toe te passen hoef je niet rijk te zijn of heel veel geld voor te verdienen. Eigenlijk kan bijna iedereen fiancieel onafhankelijk worden zonder dat je het zelf in de gaten hebt.

Dat klinkt een beetje naief zal je misschien denken, waarom werken miljoenen mensen dan voor hun geld? Dat is in eerste instantie geen rare gedachte. Je wordt namelijk opgevoed in een maatschappij die gebaseerd is op consumptie. Hoe meer consumptie hoe beter, immers bedrijven betaan alleen maar omdat mensen hun producten of diensten afnemen.

In de basis (zie linker menu) gaan we verder in op wat deze methode precies inhoudt en waarom bijna iedereen financieel onafhankelijk kan worden. In onze blog borduren wij verder op deze basis. Wij zij net begonnen en daarom voor jullie een perfect instap moment om samen met ons en duizenden anderen deze nieuwe levensstijl uit te proberen!

Gebruik onderstaande knoppen om eerdere of nieuwe blogposts te bekijken.Deel dit artikel met je kennissen...Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie