Verdien 2650 euro per maand extra door het volgen van deze 3 simpele stappen

Wist je dat er verschillende manieren bestaan om ruim 2650 euro per maand extra te verdienen? Deze manieren maken gebruik van een basis 3 stappenplan. Waarschijnlijk heb je nog nooit van deze stappen gehoord, anders had je ze wel toegepast. Wat zou jij doen met ruim 2650 euro extra per maand? Bedenk eens wat je met dit extra geld allemaal kan gaan doen. Extra vakantie? Meer sparen of beleggen? Genoeg mogelijkheden. Ben je al benieuwd welke stappen dit zijn? Lets go!

Nu je bovenstaande hebt gelezen, denk je dat er daadwerkelijk een 3 stappenplan bestaat waarmee je 2650 euro extra kan verdienen? De titel van deze blog is bewust gekozen. En de reden is omdat je wel zou willen weten hoe je 2650 euro per maand zou willen verdienen in een paar simpele stappen. De realiteit is dat dit natuurlijk onzin is. Ik zal direct duidelijk zijn. Er bestaat geen enkele manier om (op een legale manier) snel veel geld te verdienen. Wil je veel geld verdienen zal je daar hard voor moeten werken.

Vele advertenties/websites met een exotische titels, zoals de titel van deze blog, proberen je te misleiden. Veel geld verdienen is voor bijna iedereen erg belangrijk. Daarnaast willen mensen altijd alles zo snel mogelijk hebben. Mensen denken dat er een korte weg bestaat naar veel geld. Deze kortere weg bestaat niet. Toch blijven mensen erin geloven dat je veel geld kan verdienen met weinig inspanning.

Je kunt het vergelijken met iemand die 150 kilo zwaar is en binnen een week 80 kilo wil zijn. Dit is onmogelijk tenzij je gebruik maakt van een kortere weg: liposuctie. Mensen die veel geld willen verdienen zonder inspanning te leveren doen precies hetzelfde: ze kopen een loterij ticket. Alleen is de kans dat je in de loterij veel geld vind erg klein.

Ik heb jou gemanipuleerd om deze blog te gaan lezen. Dit heb ik gedaan door deze blog een krachtige titel te geven. Iedereen wil namelijk wel weten hoe je met 3 simpele stappen veel geld kan verdienen.

Marketeers doen alles om je te misleiden

Een heel goed voorbeeld is het boek Rich dad, Poor dad van Robert Kiyosaki. De informatie die je kunt vinden in dit boek is een echte eye-opener en wat ons betreft een aanrader om te lezen. Het boek gaat o.a. over het investeren in vastgoed en dat hij op deze manier veel geld heeft verdiend (dit is een klein gedeelte van het geheel). Op de voorkant van het boek Rich dad, Poor dad staat de tekst: “What rich people teach their kids about money that the poor and middle class do not! Vrij vertaald: Wat rijke mensen hun kinderen leren over geld wat de arme en gemiddelde mensen niet doen!

Deze tekst verleid je om de inhoud te lezen. Wie wil niet weten wat rijke ouders hun kinderen aanleren? De associatie wordt gelegd met de woorden “rijke mensen” , “leren” en “arme mensen”. Zou de titel net zo krachtig zijn geweest als er had gestaan: “Wat mensen hun kinderen leren over geld”? Robert geeft tevens lezingen en heeft meerdere boeken geschreven in de Rich dad, Poor Dad franchise. Wat hij echter niet vertelt hoe hij daadwerkelijk rijk is geworden. Hij is niet rijk geworden met het investeren in vastgoed. Hij is rijk geworden met het verkopen van zijn boeken!

Een ander voorbeeld:

Een ander goed voorbeeld is informatie over beleggen/aandelen. Indien je aandelen wilt kopen is het van belang dat je niet luistert naar wat zogenaamde beurs “analysten” te zeggen hebben. Of je deze informatie krijgt via een seminar, website, blog, advertentie, televisie maakt niet uit.

Een aantal redenen:

 • Indien de informatie openbaar beschikbaar is zou dit betekenen dat iedereen er veel geld mee kan verdienen
 • Stel jij zou de ultieme beleggingstip hebben voor het komende jaar. Zou jij deze tip delen met andere mensen? Nee? Waarom zouden andere mensen dat dan wel doen?
 • De informatie is alleen interessant als jij de eerste bent die het leest. Je weet van te voren niet hoelang de informatie al beschikbaar is en door hoeveel mensen dit is gelezen
 • Vraag ook eens aan de betreffende persoon hoeveel geld hij/zij er zelf heeft geïnvesteerd.

Indien je dus ergens iets leest/hoort over veel geld verdienen met aandelen vraag je dan eerst bovenstaande punten af. Het heeft geen zin om af te gaan op beleggingstips van andere mensen. De mensen die deze tips geven zijn waarschijnlijk de enige die er geld aan verdienen.

Als laatste voorbeeld zijn websites die adverteren dat je wel 80% winst of rendement kunt behalen bij het beleggen in binaire opties of via forex trading. Laat ik je direct uit de droom helpen, dit is complete onzin. Feitelijk gezien kun je prima 80% winst maken indien je gaat handelen met binaire opties. Echter de kans dat je geld verliest is vele malen groter. Dit vertellen ze er echter niet bij! Wist je dat de meest succesvolste belegger ooit, Warren Buffet, een gemiddeld rendement heeft van 20%? Het gemiddelde rendement van aandelen op de lange termijn is ongeveer 7%. Indien er winsten worden belooft op de lange termijn van meer dan 7% kun je dus met een korreltje zout nemen.

Vergelijk het met het kopen van een loterij ticket. Je hebt een kans om één miljoen % winst te maken. Wat ze er niet bij vertellen is dat de kans zo klein is dat je wint dat je beter helemaal geen ticket kan kopen. Hoewel veel mensen het in hun achterhoofd wel weten denken ze toch: “het zal je maar gebeuren!”

Denk niet dat je niet gevoelig bent voor manipulatie. Het gebeurt dagelijks bij iedereen. Er is niemand die immuun is voor manipulatie. Denk bijvoorbeeld aan producten in de supermarkt. Jij hebt vast en zeker wel eens een product gekocht die je normaal gesproken niet zou kopen maar deze keer wel omdat het product in de aanbieding was. Hetzelfde met kledingstukken die met hoge kortingen de deur uit gaan. Tijdens het kopen van een auto, keuken, huis en noem maar op. Overal wordt je gemanipuleerd.

Wil je weten hoe je precies gemanipuleerd wordt? Dat is het lezen van het boek ca$hvertising een absolute aanrader. Nadat je dit boek hebt gelezen weet je precies hoe marketeers jou proberen te verleiden om hun product te kopen. Dankzij dit boek heb de titel van deze blog bedacht.

Je verlangens

Waar spelen marketeers dan precies op in? Je verlangens! Er bestaan een aantal verlangens die jij niet kan weerstaan. Deze verlangens zijn voor iedereen gelijk. Je kunt niet zonder deze verlangens en dat weten marketeers maar al te goed. Wat dacht je bijvoorbeeld van het verlangen om te eten en te drinken? Niemand op de hele wereld kan het verlangen naar eten en drinken weerstaan. Doe je dat wel ga je namelijk dood. Hier maakt Macdonalds goed gebruik van. Macdonalds verkoopt geen kwaliteit voedsel en echt heel lekker is het ook niet als je het vergelijkt met een duur restaurant. Macdonalds speelt in op je verlangens om even snel iets te eten en te drinken voor een lage prijs.

Denk aan je verlangen naar seks of een relatie. Kijk naar dating sites, Valentijnsdag en noem maar op. Je wordt zo erg gemanipuleerd dat het bijna een verplichting is om tijdens Valentijnsdag iets te kopen voor je partner, wat een onzin! Je zult begrijpen dat alleen al Valentijnsdag een miljarden business is.

Er bestaan nog veel meer verlangens waar je niet zonder kan. Wil je hier meer over weten dan moet je absoluut het boek cas$hvertising lezen. Indien je weet hoe je wordt gemanipuleerd kun je hier je voordeel mee doen. Dit kan je letterlijk duizenden euro’s schelen!

Hoe kun je dan wel veel geld verdienen?

Wil je weten hoe je veel geld kan verdienen zal je echt anders moeten gaan denken. Er is geen korte weg om snel geld te verdienen. Hoeveel mensen je dit ook vertellen of hoeveel artikelen je ook gaat lezen op internet. Je kunt op 2 manieren veel geld verdienen:

 • Door minder geld uit te geven
 • Door meer geld te verdienen met een baan of je eigen product

Andere legale manieren zijn er niet. De eerste optie kun je simpelweg toepassen door geen luxe en dure producten meer te kopen. In plaats van een groot huis koop je een kleiner huis. In plaats van een luxe sportauto koop je een zuinige middenklasser. In plaats van elk jaar de nieuwste telefoon te kopen koop je een minder luxe versie. Over de jaren heen “verdien” je op deze manier letterlijk tienduizenden euro’s. Je verdient zelfs zoveel geld dat als je nu 50% van je inkomen zou gaan sparen en investeren kun je binnen 17 jaar stoppen met werken. Dit klinkt ongeloofwaardig maar dat is het niet. Er zijn honderden mensen die niet meer hoeven werken voor hun geld omdat ze geld hebben bespaart. Dit is het principe waar onze website over gaat en waar we je graag meer over willen vertellen. Bij ons hoef je geen rare programma’s aan te schaffen of iets anders te kopen. Alle informatie is gratis en je kunt er nog rijk mee worden ook! Is deze informatie nieuw voor je begin dan bij ons stappenplan en neem vervolgens een kijkje in onze blog. Alles wordt vanzelf duidelijk.

Meer geld verdienen door te besparen

Mensen associëren veel geld verdienen met veel geld uitgeven. Wat zou jij doen als je vanaf volgende maand 10.000 euro per maand meer zou verdienen? Grote kans dat je gaat wonen in een groter huis, een luxe auto aanschaft, 3 keer per jaar op vakantie gaat en noem maar op. Mensen geven hun geld uit naar aanleiding van wat ze verdienen. Maar wat schiet je daar precies mee op? Je moet nog steeds werken voor je geld. En je bent nog steeds niet financieel onafhankelijk. Zie je nu waar financiële onafhankelijkheid om draait? Het maakt niet uit hoeveel geld je verdient. Zolang je geld blijft uitgeven op basis van wat je verdient zal je nooit financieel onafhankelijk kunnen worden! Voor meer informatie zie ook onze blog: consumenten en statussymbolen.

Daarom maakt het ook niet uit hoeveel geld je op dit moment verdient of hoeveel geld er op je rekening staat. Indien je vanaf nu 50% van je inkomen kunt sparen en vervolgens gaat investeren met een rendement van 4% kun je binnen 17 jaar stoppen met werken. Ongeacht je inkomen, de uitkomst blijft altijd hetzelfde.

Je kunt gaan werken voor je geld. Dit doen de meeste mensen ook. Het is echter lastig om zomaar in je huidige baan extra geld te gaan verdienen. Het is veel makkelijker om te besparen op je huidige lasten. Dit heeft mij persoonlijk 200 euro extra per maand opgeleverd. Ik heb simpelweg gekeken welke verzekeringen en andere abonnementen ik eigenlijk niet of weinig gebruik. Ik heb mijn abonnementen afgestemd op wat ik daadwerkelijk gebruik en nodig heb. Zo betaal ik bijvoorbeeld maar 8 euro voor mijn mobiele telefoon per maand (sim only). Zo zijn er nog veel meer dingen waar je op kunt besparen. Hier hebben wij een handige bespaar vergelijkers pagina voor gemaakt. Zo kun je in één overzicht direct zien waar jij op kunt besparen. Ter info: 200 euro per maand besparen is over 10 jaar 24.000 euro!

Vraag: Heb jij wel eens een programma of dienst gekocht waarmee je zogenaamd veel geld kon verdienen? Hoeveel geld heeft dit je opgeleverd? Laat het weten in een reactie!Deel dit artikel met je kennissen...Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Mijn geld gids schreef:

  Goed artikel, en ben het op zich met je eens, echter denk ik dat er wel manieren zijn om snel geld te verdienen, maar denk ook dat er geluk bij komt kijken. Denk aan de lotto, of een simpele app zoals flappy bird. Het probleem is echter dat je er zelf geen controle over uit kan oefenen.

  Maarja.. snel geld verdienen online is vaak een scam, waarin je eerst een video kijkt waar ze je proberen te overtuigen, en vervolgens moet je dan een e-book kopen waar pas ‘echt’ wordt uitgelegd hoe je ‘snel’ geld kan verdienen.

  Wel denk ik dat het mogelijk is om op soortgelijke manieren ‘snel’ geld te verdienen; mits je in een land woont waar je toegang hebt tot het internet en bijvoorbeeld een euro of dollar veel waard is. Die mensen zouden op zich al van het geld van een populair youtube filmpje kunnen leven.

  • Johan van der Deen schreef:

   Dank voor je reactie. Snel geld verdienen is geen probleem. Snel VEEL geld verdienen is een illusie. Tenzij je geld wint in een loterij. Maar die kans is zo klein, daar kun je maar beter geen energie/tijd insteken.

   Je kunt prima veel geld verdienen via het internet. Maar daar staat tegenover dat je er wel iets voor moet doen. Er bestaat geen simpel stappenplan om veel geld te verdienen. Alle e-books en video’s waar in staat dat dit mogelijk is zijn inderdaad scam.

   Dat laatste is inderdaad een optie. Maar snel een populair youtube account/filmpje opzetten is denk ik te kort door de bocht. Dit is ontzettend moeilijk.

   Mensen laten zich leiden door emoties. Iedereen wil snel veel geld verdienen. Maar de realiteit is dat dit vrijwel onmogelijk is. Maar toch kopen miljoenen mensen een ticket van een loterij.

 2. Mariekezeilemaker schreef:

  Ik hebt een hele ouwe laptop waar hele ouwe windows xp en heel mooi oud 15 jaar weet moet laten of nieuw maar geld voor ben goeie site maar laten maken kost meer nieuw laptop dus terwijl mevrouw mark maar oud systeem een dan nieuw dat hebt gelezen

 3. Dutch DGI schreef:

  Goed artikel, Johan!

  Helaas is het overal in de wereld — en zeker op het internet — zo, dat je bij iedere commerciele aanbieding in gedachten moet houden: “Wat zit hier achter? Is het niet te mooi om waar te zijn?”. Als het inderdaad zo mooi/makkelijk was, zou iedereen er immers al rijk mee geworden zijn en zeker de aanbieder zelf! Tegenwoordig moet je zakelijk gezien enorm sceptisch/achterdochtig zijn, want natuurlijk willen bedrijven (en vooral financiele aanbieders) maar één ding en dat is geld aan jou verdienen!

  Met die instelling en een portie gezond verstand, herken je 99 % van de misleidende aanbiedingen in een ogenblik.

 4. kevin dol schreef:

  Hoe moet ik geld verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie