The Millionaire next door

The Millionaire next door is een onderzoek gedaan naar miljonairs in Amerika. Wie zijn deze miljonairs, waar geven ze hun geld aan uit? Waar wonen ze? Hoe blijven ze miljonair? Allemaal vragen waar je niet zo snel bij stilstaat.

Gedurende dit grote onderzoek (20jaar) komen er veel zaken naar voren die in eerste instantie als een “shock” komen. Wat blijkt? Miljonairs zijn niet de personen die wonen in een groot huis of rijden in een luxe auto. Ook geven ze geen geld uit aan dure kleding of andere sierraden. Miljonairs zijn zuinig, zo blijven ze miljonair.

De huidige maatschappij denkt dat de mensen die een “goed” leven hebben wonen in een groot huis en rijden in een luxe auto. Dit is echter een grote illusie. Het zijn de mensen die zuinig omgaan met hun geld die een rijk leven hebben en financieel gezien bovenaan de ladder staan. Het kan zomaar zijn dat je buurman miljonair is, oftewel “The Millionaire next door”

Totale inhoud:

  • Eye-opener
  • Leuk om te lezen
  • Praktische tips

Moeilijkheidsgraad:

  • Makkelijk. Volledig Engels maar goed te volgen

Sterke punten:

  • Sterk onderzoek, interessant onderwerp
  • Boordevol tips en informatie over hoe miljonairs leven
  • 270 pagina’s

Minder sterke punten:

  • Sommige voorbeelden komen vaker terug maar dan in een andere context. Op den duur weet je wat je uitkomst zal zijn.

Altijd al willen weten hoe miljonairs miljonair worden en blijven? Wat geven miljonairs uit aan kleding, auto’s en huizen? Niks is wat het lijkt. Dit boek is een echte eye-opener en geeft aan dat de informatie op deze website klopt. Wat ons betreft een must read en mag absoluut niet ontbreken in je (digitale) boekenkast!

The Millionaire next door aanschaffen via Bol.com:

Je kan het boek “The Millionaire next door” aanschaffen bij Bol.com. Als je via onderstaande link het boek aanschaft krijgt onze website de credits, dit heeft verder geen invloed op de prijs. Een mooie en volledig optionele manier om ons te helpen deze website online te houden!Deel dit artikel met je kennissen...Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie