The Richest Man in Babylon

The Richest Man in Babylon volgt het verhaal van verschillende personages die op zoek gaan naar rijkdom. Tijdens deze zoektocht krijgen ze advies van Arkad, een van de rijkste personen in Babylon wat ooit de rijkste stad op aarde was. Hieruit halen we een aantal principes die tot op de dag van vandaag nog steeds van toepassing zijn. Tevens komen er in het boek een aantal praktijk voorbeelden voorbij waarbij mensen met financiële problemen hun weg weer hebben gevonden met behulp van de begrippen uit dit boek.

Dit boek is geschreven als verhaallijn met daarin verschillende begrippen verweven, zie ook de basisprincipes van rijkdom. The Richest man in Babylon is een van de eerste boeken welke ik heb gelezen en geeft een helder beeld van toepasbare strategieen die je kunt toepassen ongeacht in welk jaartal je leeft.

Totale inhoud:

  • Duidelijk verhaal
  • Leuk om te lezen
  • Praktische tips die je vandaag de dag kunt toepassen

Moeilijkheidsgraad:

  • Makkelijk. Volledig Engels maar goed te volgen (behalve de stukken tekst in de oude Engelse taal)

Sterke punten:

  • Leuk verhaal
  • Verschillende personages
  • 160 pagina’s

Minder sterke punten:

  • Sommige gedeelten in het boek zijn geschreven in de “oude” Engelse taal waardoor het soms niet goed te begrijpen is en leest niet prettig.

De minder sterke punten komen uit de gedeelten van het boek welke geschreven zijn in de oude Engelse taal. Dit is vaak moeilijk te volgen en doet een klein beetje afbreuk aan het geheel. Desondanks is het een van de leukste boeken die ik tot nu toe gelezen heb en mag zeker niet ontbreken in je (digitale) boekenkast!

The Richest Man in Babylon aanschaffen via Bol.com:

Je kan het boek “The Richest Man in Babylon” aanschaffen bij Bol.com. Als je via onderstaande link het boek aanschaft krijgt onze website de credits, dit heeft verder geen invloed op de prijs. Een mooie en volledig optionele manier om ons te helpen deze website online te houden!Deel dit artikel met je kennissen...Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie