The best way to succeed in business is to be in business

Hoe word je succesvol met een bedrijf? Voordat ik daar verder op in ga zal je waarschijnlijk denken “ik heb helemaal geen bedrijf, wat moet ik met deze informatie?”

Dat is geen rare gedachte. Aan de andere kant, waarom heb je nog geen bedrijf? Een startkapitaal heb je niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is tijd. Tijd heeft iedereen. De ene persoon wat meer dan de ander. Daarnaast is het natuurlijk ook een kwestie van willen. Bijvoorbeeld mensen die willen gaan sporten maar nooit beginnen omdat ze geen tijd hebben. Tijd moet je maken.

Bij een bedrijf denk je al snel aan een kantoorruimte met medewerkers en het verkopen van producten in een winkel. Wist je dat tegenwoordig veruit de meeste miljonairs ontstaan op het internet? Een simpele website met goede informatie kan je duizenden euro’s per maand opleveren. Kijk bijvoorbeeld naar de blog van MMM. Toen hij begon met bloggen was de informatie nieuw en uniek. Tegenwoordig verdient hij duizenden dollars door simpelweg een paar blogs te schrijven elke maand.

Het is natuurlijk niet realistisch om te denken dat jij ook direct duizenden dollars gaat verdienen indien je een blog begint. Toch denken veel mensen wel zo en dat is ook exact de reden dat er miljoenen blogs bestaan. De ene doet het voor zijn plezier, de ander om er geld mee te verdienen.

Financieel onafhankelijk worden: the fastlane

Zoals je misschien heb gelezen in onze andere blogs zijn er meer manieren om financieel onafhankelijk te worden. Geld sparen en vervolgens investeren is een goede optie maar duurt ontzettend land. Met een internet bedrijf kun je potentieel binnen 5-10 jaar meer verdienen dan je ooit zou verdienen als je werkt voor een bedrijf.

In het boek The Millionaire Fastlane kun je lezen hoe je dit moet doen. Zoals je weet bestaat een simpel stappenplan om veel geld verdienen niet. In dit boek krijg je het recept. Voeg je eigen ingrediënten toe en succes is bijna gegarandeerd. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen.

Hoe start je een bedrijf zonder geld?

Heel simpel, via het internet. Voor een paar euro heb je binnen een uur een website online. Een website waar je potentieel gezien tienduizenden euro’s mee kan verdienen. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Iemand die overgewicht heeft kan ook een gespierde afgetrainde sporter worden. Maar dit gebeurt niet in een paar maanden. Dit kan vele maanden of soms jaren duren.

In onderstaande video leer je waarom je pas succesvol wordt met een bedrijf door te beginnen. Met alleen het lezen van boeken of bekijken van video’s begin je eigenlijk nooit. Je komt het volgende idee pas tegen nadat je begonnen bent. Bijna niemand is direct succesvol met het eerste idee. Veel mensen stoppen zodra het orginele idee in de praktijk niet goed genoeg blijkt te zijn. Juist de mensen die doorgaan en hun idee aanpassen en verbeteren worden uiteindelijk succesvol.

Deze principes gelden niet alleen voor het opzetten van een bedrijf maar voor bijna alle aspecten in je leven.Deel dit artikel met je kennissen...Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Financieelonafhankelijkworden.nl maakt gebruikt van cookies: Meer informatie